Prijavite se za besplatni "Lepa&Srećna" masterclass! Otkrivamo vam kako da napravite savršenu frizuru
Foto: promo

najnovije

Prijavite se za besplatni "Lepa&Srećna" masterclass! Otkrivamo vam kako da napravite savršenu frizuru

Magazin "Lepa&Srećna" svojim čitateljkama poklanja besplatni masterclass

Objavljeno: 15:21h

Besplatni događaj "Lepa&Srećna Masterclass by Aleksa Rabrenović" biće održan u subotu, 19. oktobra u Big Fashion tržnom centru.

Želite da naučite kako da kod kuće napravite frizuru kao u salonu, a da ne morate da potrošite čitavo bogatstvo na uređaje za stilizovanje? Prijavite se za besplatni "Lepa&Srećna Masterclass by Aleksa Rabrenović powered by Batiste" i za nekoliko sati naučićete sve trikove i cake potrebne da vaša kosa zablista u svakoj prilici!

Magazin "Lepa&Srećna" svojim čitateljkama poklanja besplatni masterclass koji će održati Mr. Hair Aleksa Rabrenović, beogradski frizer posebno poznat po balayage tehnici o čemu svedoče mnoge poznate dame koje su njegovi klijenti, i brojni pozitivni komentari na njegovom Instagramu.

frizer
foto: promo

U subotu, 19. oktobra u Big fashion tržnom centru u Beogradu, dođite da saznate trikove profesionalaca za savršenu frizuru u svakoj prilici, i otkrijete koje proizvode koriste da bi postigli rezultate za divljenje!

Kroz kombinaciju teorije i prakse, "Lepa&Srećna Masterclass by Aleksa Rabrenović powered by Batiste", uz podršku brenda Collacare, vodi vas kroz proces stilizovanja kose u svakoj prilici. Ali, to nije sve! Pridružite nam se na Aleksinoj radionici, a potom se prijavite za takmičenje - zajedno ćemo praviti frizure uz dragocene trikove koje je pokazao! Sve učesnice takmičenja dobiće goodie bag. Stručni žiri u sastavu Mr. Hair Aleksa Rabrenović, predstavnik generalnog sponzora Batiste, i glavna i odgovorna urednica magazina "Lepa&Srećna", Žaklina Milenković, svečano će proglasiti tri najbolje frizure, pobednici, drugom i trećem mestu slede vredne nagrade!

Dođite u Big Fashion tržni centar u Višnjičkoj 84, u subotu, 19. oktobra u 16 časova i naučite kako da napravite savršenu frizuru za tren! Prijavljivanje za događaj je obavezno, PRIJAVITE SE POPUNJAVANJEM JEDNOSTAVNOG FORMULARA jer je broj mesta ograničen!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.